IEM Information Economy Management AB

Stockholms län

Information

IEM Information Economy Management AB är ett bolag som finns i Sollentuna. I IEM Information Economy Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Landing, Frederik John William som är född 1967 och har titeln VD, Landing, Frederik John William som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Landing, Stig Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindén, Rolf Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med IEM Information Economy Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå IEM Information Economy Management AB på telefon 08-59481380.

Bolaget skall vara att utveckla och tillhandahålla tjänster inom IT-stöd och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är IEM Information Economy Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

IEM Information Economy Management AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

IEM Information Economy Management AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-06 och IEM Information Economy Management AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IEM Information Economy Management AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

IEM Information Economy Management AB har 556595-0879 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.