Edsbacka Bistro Sollentuna AB

Stockholms län

Information

Edsbacka Bistro Sollentuna AB är ett företag som finns i Sollentuna. I Edsbacka Bistro Sollentuna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lingström, Stig Erik Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gylleus, Bengt Anders Wilhelm som är född 1934 och har titeln Suppleant, Sollentuna Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Jansson, Anders Peter som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edsbacka Bistro Sollentuna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Edsbacka Bistro Sollentuna AB på telefon 08-963300.

Bolaget skall bedriva restaurangrörselse, bedriva handel och produktion av köksredskap och kokböcker samt utföra tjänster beträffande nämnda produkter samt ikda därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edsbacka Bistro Sollentuna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Edsbacka Bistro Sollentuna AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Edsbacka Bistro Sollentuna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Edsbacka Bistro Sollentuna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edsbacka Bistro Sollentuna AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Edsbacka Bistro Sollentuna AB har 556595-2776 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.