Bikuben Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bikuben Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Bikuben Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bikuben Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-12-14.

Bikuben Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-10-17. Men sedan 2001-01-02 så har Bikuben Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Linnég. 92, 115 23, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bikuben Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-358235.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Bikuben Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bikuben Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom finansiell rådgivning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bikuben Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bikuben Aktiebolag och det är följande personer, Spongberg, Carl-Lars som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Leif Erik som är född 1942 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bikuben Aktiebolag är 556598-5628.