Sarcitus AB

Stockholms län

Information

Sarcitus AB är ett av många bolag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Sarcitus AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sarcitus AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-11-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sarcitus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50006700.

Sollentuna arbetar för att bolag som Sarcitus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sarcitus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utöva managementkonsulting samt projektering av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sarcitus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sarcitus AB och det är följande personer, Stenmark, Bengt Olov som är född 1956 och har titeln VD, Stenmark, Bengt Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Roger Nils-Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sarcitus AB är 556600-3488.