Flakdoktorn Smide Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Flakdoktorn Smide Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flakdoktorn Smide Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Flakdoktorn Smide Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Flakdoktorn Smide Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-01. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flakdoktorn Smide Aktiebolag ska trivas.

Flakdoktorn Smide Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Sollentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av smides- och stålkonstruktioner samt idka därmed förenlig verksmahet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flakdoktorn Smide Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Flakdoktorn Smide Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Flakdoktorn Smide Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-963004.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Flakdoktorn Smide Aktiebolag är Pihlblad, Carl Ulrik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihlblad, Astrid Marianne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Carnerup, Mats Eric som är född 1951 och har titeln Revisor, .

Flakdoktorn Smide Aktiebolag har 556601-6910 som sitt organisationsnummer.