TDC Hosting AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska direkt eller indirekt tillhandahålla publika teletjänster, bedriva konsultverksamhet samt försäljning och installationer inom tele- och datakommunikationsområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TDC Hosting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är TDC Hosting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2001-02-12 så skapades TDC Hosting AB och verksamheten är har F-skattsedel TDC Hosting AB har haft det sedan 2002-09-05.

TDC Hosting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-05

556606-7780 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är TDC Hosting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TDC Hosting AB så går det att nå dem via telefon på 08-56310000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Kehrer, Martin Alexander Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom TDC Hosting AB är Kehrer, Martin Alexander som är född 1970 och har titeln Extern VD, Olesen, Jesper Bak som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Björn, Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristensen, Jesper Tschenka som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Claus Bo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSkoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .