SPQ International AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och SPQ International AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och SPQ International AB är ett av dem. Statusen för SPQ International AB är att Bolaget är aktivt.

SPQ International AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-06-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som SPQ International AB ska trivas.

SPQ International AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet inom ledarskapsutveckling och organisationsutveckling i Sverige och utomlands ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SPQ International AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är SPQ International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med SPQ International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7543333.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SPQ International AB är Untracht, Leslie Caren som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Bengt Emil Sigvard som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisor, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

SPQ International AB har 556611-9573 som sitt organisationsnummer.