BEAMPOINT AB

Stockholms län

Information

BEAMPOINT AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där BEAMPOINT AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. BEAMPOINT AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BEAMPOINT AB har haft sedan 2001-12-26. BEAMPOINT AB har funnits sedan och 2001-12-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BEAMPOINT AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kista Science Tower, 164 51, Kista men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BEAMPOINT AB Privat, ej börsnoterat.

BEAMPOINT AB har idag 556614-4530 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BEAMPOINT AB

Bolaget skall bedriva utveckling, konstruktion och underhåll av medicinteknisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

I BEAMPOINT AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lönner, Anders Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Somnäs, Björn Per Olof som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sandell, Mats Johan Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Varverud, Pernilla Margareta som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .