tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet genom uthyrning av narkossköterskor, utbildningsverksamhet inom hjärt- och lungräddning, utöva hudterapeutiska behandlingar, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2002-01-02 så skapades tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB och företaget är har F-skattsedel tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB har haft det sedan 2002-02-04.

tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-04

556620-1538 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB så går det att nå dem via telefon på 08-7543494 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom tidkume.see.me.konsulting o beautycenter AB är Bos Gustafsson, Britt Susanne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kjell Stefan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .