Bolagssupporten Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva ekonomisk konsultation samt redovisning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bolagssupporten Stockholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Bolagssupporten Stockholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2002-02-04 så skapades Bolagssupporten Stockholm AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556620-8871 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Bolagssupporten Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bolagssupporten Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-7686700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bolagssupporten Stockholm AB är Pino Araya, Ivan Francisco som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Pino, Cecilia Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ribohn, Artur Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Ribohn & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .