Seventyone AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Seventyone AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Seventyone AB är ett av dem. Statusen för Seventyone AB är att Bolaget är aktivt.

Seventyone AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Seventyone AB ska trivas.

Seventyone AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva ekonomisk konsultation, marknadsföringstjänster inom konfektion och textilbranschen, konsultationer inom visual merchandising, styling och inredning samt handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seventyone AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är Seventyone AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Seventyone AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5491414.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Seventyone AB är Klingh, Jan Oskar Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingh, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Petersson, Fredrik Gunnar som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Seventyone AB har 556620-9507 som sitt organisationsnummer.