PA-Byrån i Sverige AB

Stockholms län

Information

556623-4562 är organisationsnummer för verksamheten PA-Byrån i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PA-Byrån i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som PA-Byrån i Sverige AB finns i.

PA-Byrån i Sverige AB har varit registrerat sedan 2002-02-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för PA-Byrån i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-20.

PA-Byrån i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PA-Byrån i Sverige AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med PA-Byrån i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59474600 eller genom brev på följande adress:
Borev. 22, 191 43, Sollentuna

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva personaladministration, såsom löndeadministration, ekonomiska och arbetsrättsliga konsultationer, handel med värdepapper, konsultationer inom hälsa och friskvård, äga och förvalta fast och lös egendom samt annan härmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PA-Byrån i Sverige AB och det är Tillberg, Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillberg, Anna Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor,