Säkerhetsprofil i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter Säkerhetsprofil i Stockholm AB. Det finns flera verksamheter som liknar Säkerhetsprofil i Stockholm AB i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Säkerhetsprofil i Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-29 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-03-06 så har Säkerhetsprofil i Stockholm AB varit registrerat och sedan 2007-03-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Säkerhetsprofil i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Säkerhetsprofil i Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergsbov. 11, 191 35, Sollentuna. Vi ni istället prata med Säkerhetsprofil i Stockholm AB så kan ni göra det på 0171-57494.

Bolaget skall bedriva installation, service, support försäljning, konsultation samt projektering inom larm, övervakning, passerkontroll, brandlarm, tele, data, el, svagström, starkström, lås, låsmekanik, galler, säkerhetsfilm, säkerhetsdörrar, varularm i och omkring fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sainmaa, Joni Peter som är född 1971 och har titeln VD, Sainmaa, Joni Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Amb, Björn Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vernersson, Jan Willy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vernersson, Anette Ulrika som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln RevisorSonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sainmaa, Joni Peter -Vernersson, Jan Willy .

Säkerhetsprofil i Stockholm AB har 556623-5999 som sitt organisationsnummer.