Häggviks Trafikskola AB

Stockholms län

Information

Häggviks Trafikskola AB är ett företag som finns i Sollentuna. I Häggviks Trafikskola AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tordås, Tommy Ove som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Maria Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Häggviks Trafikskola AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Häggviks Trafikskola AB på telefon 08-353535.

Bolaget ska bedriva trafikskola och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Häggviks Trafikskola AB av bolagstypen Aktiebolag.

Häggviks Trafikskola AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Häggviks Trafikskola AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-01 och Häggviks Trafikskola AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Häggviks Trafikskola AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Häggviks Trafikskola AB har 556629-6769 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.