Anta Konsulter AB

Stockholms län

Information

Anta Konsulter AB är en verksamhet som finns i Sollentuna. I Anta Konsulter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Taurio, Petri Väinö som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Taurio, Inga Martina Kjellsdotter som är född 1968 och har titeln Suppleant, Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anta Konsulter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anta Konsulter AB på telefon 070-7345304.

Bolaget skall skall fungera som försäljningsagenter samt managementkonsulter åt andra bolag samt därmed förenlig verksmahet.

Idag är Anta Konsulter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anta Konsulter AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anta Konsulter AB innehar ej F-skattsedel och Anta Konsulter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anta Konsulter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anta Konsulter AB har 556631-4612 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.