Mäss & Eventutveckling No1 AB

Stockholms län

Information

Mäss & Eventutveckling No1 AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Mäss & Eventutveckling No1 AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mäss & Eventutveckling No1 AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Mäss & Eventutveckling No1 AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mäss & Eventutveckling No1 AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-50665000.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mäss & Eventutveckling No1 AB Privat, ej börsnoterat.

Mäss & Eventutveckling No1 AB har idag 556638-9069 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Mäss & Eventutveckling No1 AB

Bolaget skall bedriva dels mässverksamhet, konferensverksamhet och uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

I Mäss & Eventutveckling No1 AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .