Piece of cake Management AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva forskning och utveckling inom interna affärer och systemförvaltning samt inom kvalitetssäkring och modellförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Piece of cake Management AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Piece of cake Management AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2003-02-25 så skapades Piece of cake Management AB och verksamheten är har F-skattsedel Piece of cake Management AB har haft det sedan 2003-06-07.

Piece of cake Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-07

556640-4926 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Piece of cake Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Piece of cake Management AB så går det att nå dem via telefon på 08-356113 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Piece of cake Management AB är Welander, Carl Tommy som är född 1948 och har titeln VD, Welander, Carl Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Malin Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .