Simplex Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Simplex Förvaltning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Simplex Förvaltning AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Simplex Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Simplex Förvaltning AB har haft sedan 2007-10-11. Simplex Förvaltning AB har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Simplex Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Skuggans v. 9, 115 42, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5182565.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Simplex Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Simplex Förvaltning AB har idag 556641-3869 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Simplex Förvaltning AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier i rörelsedrivande bolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Simplex Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Jan Gunnar som är född 1951 och har titeln VD, Axelsson, Jan Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Stig Erland som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Björn Ingvar Edgar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Eva Camilla som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.