Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-05-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag ska trivas.

Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva affärskonsult och ledarskapsutveckling inom IT och telecomområdet samt äga och förvalta värdepapper samt bedriva massage, friskvård och försäljning av kosttillskott & friskvårdsprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8655301.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag är Jonsson, Hans Anders Per som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath Jonsson, Helen Ulrika E som är född 1959 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Anders Jonson Affärsutveckling Aktiebolag har 556643-3826 som sitt organisationsnummer.