Peter Lejdestad Invest AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet skall vara marknadsföring PR av åt företag på den nordiska marknaden. Annonsbokning, reklamproduktion, text- produktion. Försäljningsverksamhet av mediautrymme, annonsför- säljning. Eventmarknadsföring, workshops, tidningsutgivning, musik kundtidningsproduktion.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Lejdestad Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Peter Lejdestad Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2003-11-19 så skapades Peter Lejdestad Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Peter Lejdestad Invest AB har haft det sedan 2004-06-17.

Peter Lejdestad Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

556647-9316 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Peter Lejdestad Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Peter Lejdestad Invest AB så går det att nå dem via telefon på 08-6631500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Lejdestad Invest AB är Lejdestad, Rolf Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäghammar, Sonya Veronica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .