DEFLAMO AB (publ)

Stockholms län

Information

DEFLAMO AB (publ) hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där DEFLAMO AB (publ) finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. DEFLAMO AB (publ) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket DEFLAMO AB (publ) har haft sedan 2004-05-06. DEFLAMO AB (publ) har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DEFLAMO AB (publ) så kan ni göra det genom att skicka er post till Sollentunav. 63, 191 40, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6318180.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är DEFLAMO AB (publ) Publikt bolag.

DEFLAMO AB (publ) har idag 556648-6204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för DEFLAMO AB (publ)

Bolaget skall bedriva produktion, marknadsföring och handel med flamskyddsmedel, äga och förvalta dotterbolag samt idka därmed därmed förenlig verksamhet.

I DEFLAMO AB (publ) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westin, Fredrik Andreas som är född 1965 och har titeln VD, Westin, Fredrik Andreas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundman, Björn Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cronsell, Lennarth Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Curt Willy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Hans-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotRönnmark, Karl Björn Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Revisor, Palm, Christer Michael som är född 1975 och har titeln RevisorKarlsten, Maria Christina som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantLindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.