RC-Wear AB

Stockholms län

Information

RC-Wear AB är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som RC-Wear AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RC-Wear AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-11-20.

RC-Wear AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-10-27. Men sedan 2003-11-20 så har RC-Wear AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Brog. 23 D, 111 20, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RC-Wear AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-358580.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som RC-Wear AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RC-Wear AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva förmedling av detaljhandel inom konfektion och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RC-Wear AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RC-Wear AB och det är följande personer, Lindkvist, Ronny Leif-Erland som är född 1973 och har titeln VD, Lindkvist, Ronny Leif-Erland som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kjell Ingvar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RC-Wear AB är 556650-8478.