SenseGraphics AB

Stockholms län

Information

SenseGraphics AB är en verksamhet som finns i Sollentuna. I SenseGraphics AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsell, Tommy Henry som är född 1953 och har titeln VD, Forsell, Tommy Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson Beskow, Per Johan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Evestedt, Daniel Bengt som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundeborn Bengtsson, Anna M E som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SenseGraphics AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SenseGraphics AB på telefon 070-7788410.

Bolaget ska utveckla och sälja grafiska och haptiska lösningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SenseGraphics AB av bolagstypen Aktiebolag.

SenseGraphics AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SenseGraphics AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-13 och SenseGraphics AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SenseGraphics AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SenseGraphics AB har 556659-3512 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.