Andcon Sverige AB

Stockholms län

Information

Andcon Sverige AB är ett bolag som finns i Sollentuna. I Andcon Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Karl Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Annika Irene som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Åfeldt, Gabriella Malin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Lars-Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Andcon Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Andcon Sverige AB på telefon 08-354600.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter för bygg, väg, anläggning, sport och fritid jämte service, montage, entreprenadverksamhet och konsultverksamhet i anslutning därtill, även bedriva konsultverksamhet, managementkonsulting med huvudinriktning, analys och verksamhetsutveckling, organisationsförändringar, finansiering inkl. EU-bidrag, coach och bollplank åt företagsledare, interim management och kommunikation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Andcon Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Andcon Sverige AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Andcon Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-30 och Andcon Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Andcon Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Andcon Sverige AB har 556664-8837 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.