Frinans i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Frinans i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Frinans i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Frinans i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-12-24.

Frinans i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-08-28. Men sedan 2004-12-24 så har Frinans i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frinans i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5912224.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Frinans i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frinans i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva försäljning, köp och marknadsföring av mjukvara, utföra konsulttjänster inom IT (Informations Teknologi), HR (Human Resources, organisations-, personal- och ledarskapsutveckling), redovisning, bedriva köp, försäljning och marknadsföring av sport- och fritidsartiklar samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frinans i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frinans i Stockholm AB och det är följande personer, von Sydow, Lars Johan Axel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, von Sydow, Eva Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Frinans i Stockholm AB är 556665-4637.