Ingång Reklambyrå AB

Stockholms län

Information

556671-4704 är organisationsnummer för företaget Ingång Reklambyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingång Reklambyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Ingång Reklambyrå AB finns i.

Ingång Reklambyrå AB har varit registrerat sedan 2004-12-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingång Reklambyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Ingång Reklambyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingång Reklambyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ingång Reklambyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56307249 eller genom brev på följande adress:
Dianav. 19, 191 43, Sollentuna

Bolaget ska bedriva marknadsföring, reklam, design, inredning, fotografering, events samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingång Reklambyrå AB och det är Örnebjär, Kaj Jan Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnebjär, Gunnel Margaretha som är född 1957 och har titeln Suppleant, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,