Ralf Toresson Revision AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva revision och rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ralf Toresson Revision AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Ralf Toresson Revision AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2004-12-29 så skapades Ralf Toresson Revision AB och verksamheten är har F-skattsedel Ralf Toresson Revision AB har haft det sedan 2006-11-09.

Ralf Toresson Revision AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-09

556673-6095 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Ralf Toresson Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ralf Toresson Revision AB så går det att nå dem via telefon på 08-354800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ralf Toresson Revision AB är Toresson, Ralf Samuel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Toresson, Peter Ralf Mikael som är född 1982 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .