Competenssupport CS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av ekonomitjänster som bok- föring, redovisning, revision, skattejuridik, utbildning samt övriga tjänster förenliga tilll denna verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Competenssupport CS Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Competenssupport CS Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2005-02-10 så skapades Competenssupport CS Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Competenssupport CS Aktiebolag har haft det sedan 2005-05-12.

Competenssupport CS Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-12

556676-1689 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Competenssupport CS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Competenssupport CS Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Competenssupport CS Aktiebolag är Lindblad, Kjell Robert Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Lillemor Elisabet som är född 1970 och har titeln Suppleant, Erholt, Håkan Fredrik som är född 1960 och har titeln Revisor, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .