Mattias Genlott Konsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom måleri jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mattias Genlott Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Mattias Genlott Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2005-03-21 så skapades Mattias Genlott Konsult AB och bolaget är har F-skattsedel Mattias Genlott Konsult AB har haft det sedan 2005-05-07.

Mattias Genlott Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-07

556678-4293 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Mattias Genlott Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mattias Genlott Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 08-6489770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mattias Genlott Konsult AB är Genlott, Pär Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Genlott, Jessica Linnea Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .