VKG Fastighetsvärme AB

Stockholms län

Information

VKG Fastighetsvärme AB är ett bolag som finns i Sollentuna. I VKG Fastighetsvärme AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Halvardsson, Björn som är född 1962 och har titeln VD, Halvardsson, Björn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannerheim, Carl Gustav Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mannerheim, Gunnar Tage som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med VKG Fastighetsvärme AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå VKG Fastighetsvärme AB på telefon 08-4445085.

Bolaget ska sälja produkter och installationer samt service till nyckelfärdiga energi- och miljölösningar för uppvärmning och kyla till villor och fastigheter.

Idag är VKG Fastighetsvärme AB av bolagstypen Aktiebolag.

VKG Fastighetsvärme AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

VKG Fastighetsvärme AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-10 och VKG Fastighetsvärme AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VKG Fastighetsvärme AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

VKG Fastighetsvärme AB har 556692-9641 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.