Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag ska trivas.

I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är utbildning inom riskhantering, finans och försäkring, hälsa och fritid, verksamhet inom skärgårds- och fjällturism inklusive uthyrning av kanoter och tillhörande utrustning, innovationsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag är Engfeldt, Hans Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Engfeldt, Carl Joel som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Lüsch & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Engfeldt Kunskap och färdighet Aktiebolag har 556696-5942 som sitt organisationsnummer.