KGM Katrinedal Grund och Mark AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns KGM Katrinedal Grund och Mark AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. KGM Katrinedal Grund och Mark AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

KGM Katrinedal Grund och Mark AB är momsregistrerat sedan2006-05-04 och har organisationsnummer 556700-1622.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-58361850 alternativt besöka eller skicka post till KGM Katrinedal Grund och Mark AB på följande adress Katrinedal, 192 77, Sollentuna.

KGM Katrinedal Grund och Mark AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-04.

I KGM Katrinedal Grund och Mark AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hammarlund, Angelica Christina som är född 1984 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- och markarbeten på entreprenad, bedriva marinservice, reparationer och bärgning av mindre båtar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.