ReVisitor AB

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter ReVisitor AB. Det finns flera bolag som liknar ReVisitor AB i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

ReVisitor AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-05-25 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-05-11 så har ReVisitor AB varit registrerat och sedan 2006-05-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är ReVisitor AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med ReVisitor AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Drotsv. 25, 191 33, Sollentuna. Vi ni istället prata med ReVisitor AB så kan ni göra det på .

Utveckling av programvara för, samt produktion och försäljning av digitalt visualiserade byggnader samt omgivande geografi. På sikt även försäljning och utveckling inom geografiskt anknutna tillämpningar för geografiska informationssystem, fotogrammetri, bildanalys och fjärranalys.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wiman, Bernt Håkan som är född 1967 och har titeln VD, Wiman, Bernt Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiman, Sara Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

ReVisitor AB har 556703-9002 som sitt organisationsnummer.