Samad - Aedo AB

Stockholms län

Information

Samad - Aedo AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Samad - Aedo AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Samad - Aedo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Samad - Aedo AB har haft sedan 2006-08-24. Samad - Aedo AB har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Samad - Aedo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Betesv. 6, 191 63, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-0524685.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Samad - Aedo AB Privat, ej börsnoterat.

Samad - Aedo AB har idag 556706-4190 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Samad - Aedo AB

Konsult inom hälso- och sjukvård, medicinsk utbildning och därmed förenlig verksamhet. Handel med kapitalplaceringar och aktier.

I Samad - Aedo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abdel Samad, Bassem Adel som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Aedo Guerrero, Hilda Andrea som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .