LKL Utvecklingskonsult AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns LKL Utvecklingskonsult AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. LKL Utvecklingskonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

LKL Utvecklingskonsult AB är momsregistrerat sedan2006-09-21 och har organisationsnummer 556710-3808.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-926591 alternativt besöka eller skicka post till LKL Utvecklingskonsult AB på följande adress Alv. 42, 191 33, Sollentuna.

LKL Utvecklingskonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-21.

I LKL Utvecklingskonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lindkvist, Jonas Mattias som är född 1988 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara behjälplig i utvecklingsfrågor i ämnen som organisation, personal. ekonomi, utbildning samt därmed förenlig verksamhet.