Sollentunas Annorlunda Små AB

Stockholms län

Information

556712-3657 är organisationsnummer för företaget Sollentunas Annorlunda Små AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sollentunas Annorlunda Små AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Sollentunas Annorlunda Små AB finns i.

Sollentunas Annorlunda Små AB har varit registrerat sedan 2006-10-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sollentunas Annorlunda Små AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Sollentunas Annorlunda Små AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sollentunas Annorlunda Små AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sollentunas Annorlunda Små AB så kan ni göra det på telefon genom 08-353077 eller genom brev på följande adress:
Turebergsleden 105, 191 48, Sollentuna

Bolaget ska bedriva försäljning av barnkläder & leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sollentunas Annorlunda Små AB och det är Roupé, Annika Kristina som är född 1967 och har titeln VD, Roupé, Annika Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Roupé, Fred Jonas Martin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln Revisor,