Söderviken Fastighets AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning, uthyrnig och förvaltning av fastigheter, förvaltning av värdepapper, försäljning och uthyrning av båtar och bilar samt bedriva juridiska konsultationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Söderviken Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Söderviken Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 2006-10-25 så skapades Söderviken Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel Söderviken Fastighets AB har haft det sedan 2006-12-23.

Söderviken Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556713-8259 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Söderviken Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Söderviken Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 08-7549000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Söderviken Fastighets AB är Ehnemark, Lars Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fridell, Crister som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehtinen, Greta Ulla-Britta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .