ICT Relationsinvest AB

Stockholms län

Information

556716-7829 är organisationsnummer för företaget ICT Relationsinvest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ICT Relationsinvest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som ICT Relationsinvest AB finns i.

ICT Relationsinvest AB har varit registrerat sedan 2006-12-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för ICT Relationsinvest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

ICT Relationsinvest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ICT Relationsinvest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ICT Relationsinvest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7169292 eller genom brev på följande adress:
Grindgårdsv. 4 A, 192 77, Sollentuna

Arbete med relationsfrågor genom familjerådgivning, samtalsmottagning, utbildning, föreläsningar samt produktion och försäljning av tillhörande litteratur.

Det finns olika personer som har en koppling med ICT Relationsinvest AB och det är Tidholm, Bengt Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tidholm, Gunhild Carina Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Nils-Erik Torbjörn som är född 1949 och har titeln Suppleant, Westman, Ulf Tommy som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,