Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm har haft sedan 2007-05-10. Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm har funnits sedan och 2007-05-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm så kan ni göra det genom att skicka er post till Mörbygårdsv. 5, 182 57, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6555757.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm har idag 556724-8322 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm

Bolaget ska bedriva försäljning och tillverkning av presentartiklar, smycken, kläder och heminredning samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Inomhus i Vaxholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asp, Eva Anna-Lena som är född 1961 och har titeln VD, Asp, Eva Anna-Lena som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Oskar Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .