JN Affärsanalys AB

Stockholms län

Information

556724-9593 är organisationsnummer för verksamheten JN Affärsanalys AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JN Affärsanalys AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som JN Affärsanalys AB finns i.

JN Affärsanalys AB har varit registrerat sedan 2007-03-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för JN Affärsanalys AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

JN Affärsanalys AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JN Affärsanalys AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med JN Affärsanalys AB så kan ni göra det på telefon genom 0706-904864 eller genom brev på följande adress:
Frejg. 46 B, 113 26, Stockholm

Bolaget ska bedriva finansiell rådgivning och utveckling och förvaltning av fast egendom, likviditetsförvaltning och därtill hörande verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med JN Affärsanalys AB och det är Nilsson, Lars Johny som är född 1964 och har titeln VD, Nilsson, Lars Johny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomdahl, Marie Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Elmgren, Gerd Veronica Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln RevisorBDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,