Solnakontoret AB

Stockholms län

Information

556728-5068 är organisationsnummer för bolaget Solnakontoret AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solnakontoret AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Solnakontoret AB finns i.

Solnakontoret AB har varit registrerat sedan 2007-04-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solnakontoret AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Solnakontoret AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Solnakontoret AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Solnakontoret AB så kan ni göra det på telefon genom 08-293400 eller genom brev på följande adress:
Gustav III:s Boulevard 8, 169 72, Solna

Bolaget skall förmedla bostadsrätter, fastigheter och kommersiella lokaler och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Solnakontoret AB och det är Stjernfeldt, Karl Stefan Nils som är född 1968 och har titeln VD, Stjernfeldt, Karl Stefan Nils som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernfeldt, Ingrid Erika som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Enevret, Gustaf Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,