Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är ett av dem. Statusen för Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är att Bolaget är aktivt.

Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB ska trivas.

Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet samt entreprenad inom områdena gräv, schakt och grävmaskinsverksamhet och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3762095.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB är Håkansson, Johan Fredrik som är född 1981 och har titeln VD, Storm, Bo Ivar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Johan Fredrik som är född 1981 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Malmlöf o Åström Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Trädgårdsgrävarna i Rotebro AB har 556729-9259 som sitt organisationsnummer.