Adlevo AB

Stockholms län

Information

Adlevo AB är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Adlevo AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Adlevo AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-28.

Adlevo AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-05-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Allév. 1, 192 76, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Adlevo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7548329.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Adlevo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Adlevo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva förskola samt barn- och familjerelaterad verksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Adlevo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Börefelt, Hannah Marie -Stiigh, Pernilla Elisabeth Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Adlevo AB och det är följande personer, Stiigh, Pernilla Elisabeth som är född 1973 och har titeln VD, Börefelt, Hannah Marie som är född 1976 och har titeln Vice VD, Stiigh, Pernilla Elisabeth som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Börefelt, Hannah Marie som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Weinesjö, Annica Carina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederlund, Knut Erik Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot.Möllerström Nording, Lena Birgitta som är född 1956 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Adlevo AB är 556730-9462.