Attendra AB

Stockholms län

Information

556731-4736 är organisationsnummer för företaget Attendra AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Attendra AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Attendra AB finns i.

Attendra AB har varit registrerat sedan 2007-06-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Attendra AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-20.

Attendra AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Attendra AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman Alexandrow, Åsa Margareta -Marken, Malin Katarina

Vill ni komma i kontakt med Attendra AB så kan ni göra det på telefon genom 08-282865 eller genom brev på följande adress:
Kungsv. 26, 191 45, Sollentuna

Import av förvarings- och inredningsprodukter, konsultverksamhet inom organisation och webbhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Attendra AB och det är Bergman Alexandrow, Åsa Margareta som är född 1969 och har titeln VD, Marken, Malin Katarina som är född 1970 och har titeln Vice VD, Bergman Alexandrow, Åsa Margareta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Marken, Malin Katarina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Marken, Tore som är född 1970 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorFärnlöf, Maria Helena som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,