Hövolmen Partners AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Hövolmen Partners AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Hövolmen Partners AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Hövolmen Partners AB är momsregistrerat sedan2007-08-09 och har organisationsnummer 556733-1987.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0961-61465 alternativt besöka eller skicka post till Hövolmen Partners AB på följande adress Barrv. 10, 191 33, Sollentuna.

Hövolmen Partners AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-09.

I Hövolmen Partners AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bersztel, Adam Joachim Ariel som är född 1988 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet, utbildning och utveckling inom medicin, utveckling av hemsidor och dataprogram, värdepappershandel och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.