Ejbe Innovation AB

Stockholms län

Information

Ejbe Innovation AB är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Ejbe Innovation AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ejbe Innovation AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-13.

Ejbe Innovation AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-07-13. Men sedan 2007-09-13 så har Ejbe Innovation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jordgränd 46, 192 74, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ejbe Innovation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-1385280.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som Ejbe Innovation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ejbe Innovation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva produktutveckling, konsultverksamhet inom IT och affärsutveckling, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ejbe Innovation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ejbe Innovation AB och det är följande personer, Ejbe, Lars Mattias som är född 1971 och har titeln VD, Ejbe, Lars Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejbe, Lars Waldemar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Palm, Christer Michael som är född 1975 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ejbe Innovation AB är 556734-8387.