Sweden Connectivity AB

Stockholms län

Information

Sweden Connectivity AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Sweden Connectivity AB finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sweden Connectivity AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sweden Connectivity AB har haft sedan 2007-11-29. Sweden Connectivity AB har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sweden Connectivity AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torshamnsg. 28 A, 164 40, Kista men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6501144.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sweden Connectivity AB Privat, ej börsnoterat.

Sweden Connectivity AB har idag 556736-3980 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Arfwedson, Henrik Ingmar -Burvall, Bengt Ivan Markus eller en av dem i förening med en av -Garcia Castano, Javier -Holmberg, Per Erik -Holmquist, Nils Per Jonas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sweden Connectivity AB

Bolaget ska verka inom områdetindesign support av hårdvara (chip) och mjukvara, som ett konsultföretag för olika connectivitylösningar (korthållsradiolösningar för mobila produkter) såsom Bluetooth, GPS, WLAN, RFID och NFC i mobila systemprodukter. Vidare tillhandahåller bolaget kurser inom Bluetooth och GPS och mätningar med dokumentation som bygger på realistiska scenarion där prestanda på olika produkter från ovanstående teknologier kan jämföras med "best-in-class" på marknaden. Bolaget jobbar över hela världen som konsult till företag som behöver support för att klara av funktionalitet inom connectivity.

I Sweden Connectivity AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arfwedson, Henrik Ingmar som är född 1957 och har titeln VD, Burvall, Bengt Ivan Markus som är född 1976 och har titeln Vice VD, Arfwedson, Henrik Ingmar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Burvall, Bengt Ivan Markus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Garcia Castano, Javier som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Per Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamotHolmquist, Nils Per Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantFolkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.