Storelight AB

Stockholms län

Information

556754-0462 är organisationsnummer för bolaget Storelight AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Storelight AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Storelight AB finns i.

Storelight AB har varit registrerat sedan 2008-03-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Storelight AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-07-03.

Storelight AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Storelight AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ericsson, Lars-Åke -Myrén, Niklas Erik

Vill ni komma i kontakt med Storelight AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7022000 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 14, 191 62, Sollentuna

Bolagets verksamhets ska vara partihandel med belysningsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Storelight AB och det är Myrén, Niklas Erik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Lars-Åke som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Magnusson Luther, Johan Henrik som är född 1978 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,