Organisationer i utveckling Stockholm

Stockholms län

Information

Kurser i processorienterad funktionell verksamhet, ledarskap, gruppdynamik, målstyrning. Ledning för projekt vars syfte är utveckling av befintlig organisation. Konsultation vid ISO 9001-certifieringar. Ananlyser av befintligt läge. Uppdrag inom företag som använder sig av EU mål 3-program.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Organisationer i utveckling Stockholm vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sollentuna så är Organisationer i utveckling Stockholm ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1999-09-17 så skapades Organisationer i utveckling Stockholm och bolaget är har ej F-skattsedel.

560204-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Organisationer i utveckling Stockholm och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Organisationer i utveckling Stockholm så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Organisationer i utveckling Stockholm är Eleryd, Irina Albertovna som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .