Tommy Ströms taxi

Stockholms län

Information

Tommy Ströms taxi hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Tommy Ströms taxi finns. I Sollentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Tommy Ströms taxi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Tommy Ströms taxi har haft sedan 2004-12-02. Tommy Ströms taxi har funnits sedan och 2004-12-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tommy Ströms taxi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-963091.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Tommy Ströms taxi har idag 570630-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tommy Ströms taxi

företaget kör taxitrafik

I Tommy Ströms taxi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Tommy som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .